skip to Main Content

מנהל חדש לחוות הניסיון בגולן

בגולן שתי חוות נסיון מרכזיות: חוות אבני איתן בדרום וחוות פיכמן בדרום. בתפיסתי יש לחוות תפקיד מכריע בפיתוח החקלאות בגולן ובעתיד המקצועי כלכלי שלנו כאזור. הצעד הראשון היה איתור מנהל ואני שמח לבשר שאחרי תהליך לא קצר מצאנו את האחד…

מכוורת אלין

החיים דבש

אוירת חג בכל פינה בחנות המפעל של מכורת אלין שבוע לפני ראש השנה, אצלם זה שיא העונה וצנצנות הדבש זורמות בקצב. שרון שנבור הנמרץ מקבל את פני בחיוך מתוק ומראה לי בגאווה כל פינה במקום. עוד מעט הוא יספר לי…

דרוש.ה רכז.ת GIS

מחפשים שחקן/נית נשמה לנבחרת: לתפקיד רכז.ת GIS ביחידה לחקלאות וחדשנות גולן! מדובר בתפקיד הדורש יכולת טכנית גבוהה ונסיון בהובלת פרוייקטים. העבודה בקצרין, במכון שמיר למחקר, עם צוות מדהים!לפרטים ולשליחת קו"ח: מוריה סנדלר Agri@gri.org.il | 0544765206

קורס יסודות בגידול צאן

הקורס יתקיים בחודשים אוקטובר דצמבר - 2021 באולם ההרצאות במשרד החקלאות מחוז העמקים, גלבוע. הקורס מיועד למגדלי צאן, כבשים ועיזים, חדשים, לדור ההמשך ולמגדלים ותיקים, המעוניינים להתעדכן ולהרחיב את הידע בנושאי הגידול השונים בתחום. הקורס יכלול לימוד עיוני ומעשי, תרגול…

צילום: יהודה וינברג

סיכום תצפית זנים ודישון בחיטה לתחמיץ רמת מגשימים 2020-2021

מאת: איציק אברבנאל– שה"מ;אבישי ברט, מאיר שטרל – רמת מגשימים; ד"ר דוד בונפיל -מנהל המחקר החקלאי תקצירלאור ריבוי חלקות החיטה בדרום רמת הגולן, הנקצרות בכל שנה לתחמיץ, נערכה בשדות רמת מגשימים תצפית להשוואה בין זנים המומלצים לתחמיץ,כדי לאתר את הזן…

קורס ייצור יין, צילום: יהודה וינברג

קורס ייצור יין מעשי

היחידה לחקלאות וחדשנות גולן ומכללת תל חי מזמינים אתכם לקורס ייצור יין מעשי. תכני הקורס:גידול כרםייצור יין (תהליך הייצור ללא השגחת כשרות)אנליזה חושית וטעימות ייןעבודה מעשית לתוכנית הקורס המלאה לחצו כאן... עלות הקורס 4,500 ₪ (כולל כ-50 בקבוקי יין) מועד…

שיתוף הציבור לקבלת הערות לתנאי אסדרה גמישים לסוגים שונים של מפעלי מזון

שירות המזון במשרד הבריאות קידם מסמכים עם הקלות לסוגים שונים של עסקים בינהם: · עסקי יין· דבש· שמן זית· מחלבות קטנות שלושת המסמכים האחרונים נמצאים עדיין בשלב טיוטא ובשירות המזון ישמחו מאוד לקבל הערות לגביהם (ניתן לשלוח הערות עד סוף…

קינואה בגולן

סיכום תצפית עומדים בקינואה בשתי שורות בערוגה מבוא חמה, עונת 2020/21

מאת: איציק אברבנאל, יוסי פורטל – שה" מ בשנים האחרונות החלו חקלאי ישראל לגדל את צמח הקינואה, אך מאחר שגידול זה חדש בארץ, ישנם סימני שאלה רבים שמערכת ההדרכה נדרשת להם. תצפית העומדים הנדונה נועדה לספק כיוון חשיבה אחר לשאלה…

Back To Top